تولید پرایمر پایه آب زیگما:  WB-295

کوتینگ WB-295 برای چاپ پذیرکردن رول های مختلف برای چاپ با جوهر دای Dye فرموله شده است. با اعمال یک لایه نازک ازین محصول از پخش جوهر جلوگیری می شود و این رولها قابلیت پرینت با پرینترهای جوهرافشان معمولی را پیدا می کنند.

ایده آل برای:
- کاغذ سنگ
- انواع پارچه های تاری پودی
- پارچه های بی بافت ( اسپانباند)
 
- فیلم ها یا طلق های پلی پروپیلن PP ، پلی استر PET یا BOPP و OPP، متالایز نقره ای و طلایی و . . .

 

zigma water based coating primer


روش استفاده:
 این محصول را می توانید با روش های کوتینگ مختلف مانند: دستگاه های غلطکی یا سیلندری، ریورس، تیغه ای، غرقابی و ... روی جنس مدنظرتان پوشش دهید.

 

** مزیتهای کوتینگ WB-295 زیگما:
- جلوگیری از پخش جوهر هنگام پرینت
- چاپ پذیری عالی و رنگ های زنده پس از چاپ
- عدم زردگرایی در طولانی مدت
- استفاده از مواد اولیه ممتاز
- سرعت خشک شدن بالا
- به صرفه و اقتصادی


با اعمال این نوع پرایمر روی رولهای مختلف، به راحتی می توانید آنها را چاپ پذیرکرده و توسط جوهر دای یا پیگمنت و پرینترهای رومیزی و یا پلاترهای جوهرافشان مانند: اپسون، اچ پی، کنون و . .  چاپ با کیفیت بالا و با عمق رنگ زیاد داشته باشید.

ZIGMA INKJET water based coating primer

 

امکان تولید انواع دیگری از پرایمر و کوتینگ با ویسکوزیته های مختلف و متناسب با نوع جوهر مصرفی، جنس مورد استفاده و نوع دستگاه کوتینگ شما نیز به صورت بیرنگ، مات یا رنگ سفید وجود دارد.

 

محصول مشابه:
کوتینگ چاپ پایه حلال S-14 ( مخصوص جوهر سالونت و اکوسالونت)

برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشخصات تکمیلی با ما در ارتباط باشید.

کوتینگ چاپ پایه آب
[بدون محصول]